Tájékoztató az online számla adatszolgáltatásban történő változásokról | MENU032 program frissítése | Bérprogram 2019. évi módosítása | Cégjelző szolgáltatás a Kettős könyvelés programokban | Kedvezményes áttérési lehetőség Windowsos bérprogramra | Online számla adatszolgáltatás beállítása a számlázó programokban | Új funkció a Konverter programban | Német és angol nyelvű bérlap | FORINT-Soft programok Windows 10-en | MEGJELENT A BÉRSZÁMFEJTŐ PROGRAM WINDOWS-OS VÁLTOZATA | KETTŐS KÖNYVELÉS PROGRAM CIVIL SZERVEZETEK SZÁMÁRA | KÖNYVVIZSGÁLÓBARÁT SZOFTVER  


Megrendelő


 
Kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy azt a programverziót rendelje meg (egycéges v. többcéges) amivel rendelkezik.
 
BÉRSZÁMFEJTŐ PROGRAM - ÁTTÉRÉS DOS-OSRÓL WINDOWSOS VERZIÓRA

A DOS-os bérprogrammal rendelkező felhasználóink kedvezményesen térhetnek át a Windowsos verzióra. Ha Ön nem rendelkezik a DOS-os bérprogrammal, akkor az Új program megrendelése menüpontban tudja a Windowsos bérprogramot megrendelni.

A táblázatban szereplő árak az azonos verzióra való áttérés díját tartalmazzák.

Ha Ön a nem hálózatos verzióról Max (hálózatos) verzióra szeretne áttérni, akkor azt 2019. 01. 31-ig kedvezményesen teheti meg.
Az egycéges verzió esetén 20 000 Ft+áfa helyett csak 15 000 Ft+áfa, többcéges verzió helyett 50 000 Ft+áfa helyett csak 29 900 Ft+áfa a magasabb verzióra való váltás díja.
A Max (hálózatos) verzió nemcsak abban tér el a Kompakt (nem hálózatos) verziótól, hogy hálózatban is használható, azaz egyidejűleg több felhasználó is tud akár ugyanabban a cégben is számfejteni, hanem további funkciókkal is rendelkezik (pl. bérlapok küldése e-mailben, grafikonok, munkaköri feladatok feltöltése FEOR-szám alapján, angol és német nyelvű bérlap).
A Windowsos felületű bérprogramra áttérő ügyfeleink rendelkezésére bocsátjuk az aktuális és megjelenésekor a 2019. évi verziót is.

A feltüntetett árak nettó árak, az áfát nem tartalmazzák! Az árak az azonos verzióra való áttérés díjai. Amennyiben hálózatos vagy többcéges verzióra is módosítana, akkor kérjük kattintson ide!


Felhívjuk figyelmüket, hogy a DOS-os bérprogramból a törzsadatok, illetve az igazolások kiadásához, távolléti díj számításához szükséges adatok vehetők át, a számfejtések nem.

A megrendelés elküldéséhez jelölje, hogy melyik verziót rendeli meg, illetve töltse ki az adatokat. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. A Megrendelés gomb akkor válik aktívvá, ha legalább egy terméket jelölt, a kötelező adatok mindegyikét kitöltötte, és az ellenőrzőképen lévő számot (helyesen) beírta a mezőbe.

 
TERMÉK MEGNEVEZÉSE ÁRA (FT/DB) MEGRENDELEM
BÉRSZÁMFEJTŐ PROGRAM EGYCÉGES NEM HÁLÓZATOS (ÁTTÉRÉS DOS-WIN)65000 Ft

BÉRSZÁMFEJTŐ PROGRAM EGYCÉGES HÁLÓZATOS
(ÁTTÉRÉS DOS-WIN)
65000 Ft

BÉRSZÁMFEJTŐ PROGRAM TÖBBCÉGES NEM HÁLÓZATOS (ÁTTÉRÉS DOS-WIN)129000 Ft

BÉRSZÁMFEJTŐ PROGRAM TÖBBCÉGES HÁLÓZATOS (ÁTTÉRÉS DOS-WIN)129000 Ft

E-BANK MODUL (WINDOWSOS BÉRPROGRAMHOZ)30000 Ft

WINDOWSOS BÉRPROGRAM (EGYCÉGES) ÁTTÉRÉS KOMPAKT (NEM HÁLÓZATOS) VERZIÓRÓL MAX (HÁLÓZATOS) VERZIÓRA15000 Ft

WINDOWSOS BÉRPROGRAM (TÖBBCÉGES) ÁTTÉRÉS KOMPAKT (NEM HÁLÓZATOS) VERZIÓRÓL MAX (HÁLÓZATOS) VERZIÓRA29900 Ft

 
Az alábbi űrlap kitöltésével egy automatikus emailt küld nekünk, mely alapján kollégánk felkeresi Önt e-mailben vagy telefonon.
 
Név / Cégnév*:
Adószám:
 
Számlázási Cím
 Irányítószám*:
 Város*:
 Utca, házszám*:
 
Posta cím
 Irányítószám*:
 Város*:
 Utca, házszám*:
 
Telefon*:
Fax:
E-mail cím*:
Megjegyzés:
kep A képen látható számot írja be:
 
 
 * A megrendelés teljesítése érdekében hozzájárulok az üzleti és személyes adataim kezeléséhez, nyilvántartásba vételéhez. Az Adatvédelmi tájékoztatót megismertem.
 

FORINT-Soft Kft. | 6500 Baja, Roosevelt tér 1. | Tel.: 79/523-600 | Fax: 79/420-857 | E-mail: forintsoft@forintsoft.hu